Onze
Werkwijze

Nuchter, eerlijk en sociaal zijn onze kernwaarden. Dat zie je terug in de manier hoe we werken en communiceren. Geen grote woorden, maar snelle en duurzame oplossingen.

#1

Inspectie

Met een camera duiken we de leidingen in om de lekkage of schade van binnenin te bekijken. Het voordeel van inspectie met een camera is dat je direct weet waar je aan toe bent: spotrepair, volledige renovatie of in de ergste gevallen het advies om rioolleidingen te vervangen.

Inspectie door de uitvoerder van de renovatie zelf is altijd aan te raden. Wanneer er bijvoorbeeld enkel inspectie met een warmtecamera door een derde partij plaatsvindt, heb je kans dat we alsnog met een camera de leiding in moeten. Dubbelop en zonde!

#2

Voorstel

Op basis van onze inspectie en onze jarenlange ervaring met het renoveren van rioolleidingen, weten we snel de juiste oplossing te bedenken. We denken mee in de lange termijn, maar ook in jouw portemonnee.  Vaak is een spotrepair al voldoende!

Wij maken een voorstel waarin voor jou helder is wat de renovatie inhoudt, gaat kosten en hoeveel tijd het in beslag neemt. Tevens zorgen we voor een tijdelijk toilet, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.

#3

Aan het werk

Je weet wat we gaan doen, hoe lang het duurt en wat de kosten zullen zijn. Vanaf het moment van akkoord is ons doel om zo snel en goed mogelijk je rioolproblemen op te lossen. 

Gewoon lekker hard werken, daar worden we blij van. En jij ook!

Onze diensten
Snel, schoon en voordelig.